Hoe werken wij

Wij werken op basis van 2 mogelijkheden m.b.t. het tewerkstellen van personeel:

Detacheren

Een jaar werkzaam via ons, daarna overname door de opdrachtgever

Werving en Selectie (W&S)

Gelijk in dienst van de opdrachtgever (vaak een jaarcontract, daarna een vast contract)

Manier van werken

Hoe werkt W&S

In de meeste gevallen zul je direct in dienst komen bij de opdrachtgever en daar een jaarcontract ontvangen.

Je zal dan door ons voorgesteld worden bij een bedrijf dat bij je past. Zij gaan dan een gesprek met je aan (soms ook een 2e gesprek en een rondleiding), waarna er een aanbieding volgt die ze aan ons doorgeven. Wij overleggen dit met jou, als je het een goed aanbod vindt, geef je hier akkoord op.

Dan zal het bedrijf jou contactgegevens aan ons opvragen en kunnen ze het contract naar je toe sturen. Als je dit getekend heb verloopt verder het contact met het bedrijf en kan je op de aangegeven datum starten! Onze taak zit erop en wij wensen je dan natuurlijk veel succes!

Hoe werkt detacheren?

Je werkt een jaar via ons (wij zijn juridisch werkgever) en betalen jou ook loon uit. Je hebt een keuze m.b.t. het uitbetalen van je loon tussen:

* Wekelijks loon uit laten keren
* 4- wekelijks loon uit laten keren

De opdrachtgever heeft jouw salaris bepaald aan de hand van bepaalde factoren zoals: het sollicitatiegesprek, leeftijd, ervaring, diploma’s, het huidige salaris óf bepaalde combinaties van deze factoren. Vaak wordt jouw salaris via een salarisschaal van een (eigen) CAO / eigen bepalingen ingeschaald.

Aangesloten Branches

Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie NBBU, Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen.

Dit houdt in dat wij ons moeten houden aan de inlenersbeloningseisen. Dit betekent dat de vrijwel alle arbeidsvoorwaarden gelijk moeten zijn (salaris, overwerkpercentages, toeslagen, enz) aan dat wat de vaste medewerkers ook ontvangen.

Wekelijks zul je je uren dienen in te vullen volgens ons digitaal urensysteem Helloflex. De opdrachtgever (vaak jouw leidinggevende) keurt de uren goed.

Wij zorgen er dan voor dat je loon uitbetaald wordt. Je kan er voor kiezen om per week of per 4 weken uitbetaald te krijgen.

Foto van meerdere fabrieksgebouwen - procesoperator vacature
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?